Finansiera ditt rockmode – sälj diamanter

Behöver du extra pengar för att behålla din rockiga stil? I så fall får du fem tips här nedan som kan hjälpa dig att finansiera din look. Kläder är en stor utgift för alla, men speciellt för de som vill ha en specifik klädstil.

Få pengar till kläder och accessoarer

Det finns många sätt att skaffa mera pengar när man behöver det. Har man inte ett jobb så finns det ändå möjligheter att utöka inkomsten. Men det gäller att ha ett öppet sinne. Finansiera din stil genom att:

  • Sälja värdefulla smycken. Har du smycken med ädelstenar som diamanter kan du sälja dem och få riktigt bra betalt. Det finns många som köper diamanter och värdefulla smycken, därför är det lätt att sälja diamanter för att få pengar snabbt i handen när behovet uppstår.
  • Rensa ut garderoben. Sälj kläder och skor som du inte använder.
  • Panta burkar. Panta dina egna, vänners och bekantas burkar som ett miljöprojekt och ett sätt att finansiera din stil.
  • Tjäna pengar på din hobby. Har du någon talang eller hobby kan du försöka ta betalt för det. Sjung och spela på stan, måla tavlor eller erbjud dina kunskaper om saker och ting.
  • Hjälp grannar, nära och kära med diverse arbeten. Exempelvis kan du klippa gräs, städa eller gå ut med hunden för en liten extra peng.

Leave a Comment

mts_howto