Komplettera rockgarderoben med basplagg

Även om klädkoder på arbetsplatser har fått mindre betydelse, är det fortfarande viktigt vilka kläder du har när du arbetar eftersom du representerar företaget du arbetar för. Vad som är lämpligt att ha för kläder beror mycket på vilket yrke du har och vilken arbetsplats du befinner dig på. Oavsett om du älskar rockmode eller en helt annan typ av mode, är det en bra idé att ha några basplagg som är lämpliga att bära på ett kontor. Hos stenströms kan du hitta klassiska kläder som passar perfekt i en basgarderob. Komfort, kvalité och stil är grunden i Stenströms filosofi och något som har gjort dem välkända. Du kan hitta allt från klassiska tröjor och cardigans till skjortor av premiumkvalité. Du kan helt enkelt hitta allt du behöver för att kunna klä dig enligt företagets klädkod.

Vårda dina kläder

När du ska bygga upp en basgarderob som alltid fungerar oavsett tillfälle ska du satsa på kvalitet framför kvantitet och tänka långsiktigt. I en basgarderob passar det bra att ha några personliga detaljer och accessoarer. Tänk på att vårda dina plagg, då kommer de hålla länge. Det är inte sällan det ställs en del krav på vilka kläder som bärs när det kommer till att ha kontakt med kunder. Stil och kläder kan röra upp känslor hos människor speciellt om det förekommer på en arbetsplats, därför förekommer ofta klädkoder.

Uttryck din personliga stil

Rockmode är en väldigt utmärkande stil och du kan med rockmodet uttrycka din personliga stil. På fritiden ska du definitivt stå för din stil och sträcka på dig. Kläderna som du bär speglar dig som person. När du representerar dig själv är du fri att bära vilka kläder du vill. Inom rockmode kan du också klä dig på olika sätt, det finns olika grenar inom den stilen. Hitta din väg att gå när det kommer till rockmode.

Leave a Comment

mts_howto